vrijdag 13 maart 2009

Dinsdag 3 maart –woensdag 4 maart: Buenos Aires naar Geulle

We hebben een goede vlucht naar Parijs, perfect op tijd. Willen nog wat aan de weblog werken op het vliegveld en tijdens de vlucht, maar uitgerekend op het vliegveld heeft men alleen Argentijnse stopcontacten. In alle hotels hebben ze steeds de combi Argentijns en Europees. Wij hebben daarom de juiste stekkers in de grote rugzak en hier niet beschikbaar. Ook blijkt de electronica shop juist “out of stock” te zijn. Daar hadden we niet opgerekend ;na ca vijf uur is de accu op.
Goede vlucht: Buenos Aires geheel bewolkt en Parijs ook; alleen in Parijs veel kouder. De vlucht is 11.329 km, de vliegtijd dit keer 12 uur en 45 minuten. Toch een hele zit en niet “full cama”.
Overstappen en naar Amsterdam. Als we naar buiten komen staat Floor ons op te wachten en heet ons welkom. Harstikke leuk en bij een kopje koffie vertellen we de eerste verhalen en de nieuwtjes plus een mooie bos tulpen als welkom.
Vervolgens de doorgaande trein naar Maastricht waar Wouda en Paul ons opwachten.
Wouda heeft een heerlijk groentetaart en zalmtaart klaar gemaakt en op ons verzoek wordt die in Geulle opgewarmd en genuttigd in eigen huis. We zien de tuin nog net bij daglicht. Wat ook heel fijn is, is dat Renate en Eugene de verwarming een dag voordien hoog gezet hebben. Dat is een heerlijk warm binnenkomen.
We zijn weer thuis, ook dit bed is weer lekker.
Alle drie de post pakketten zijn aangekomen dat weten we sinds gisteren.
Een nabeschouwingen en slot van onze tocht komt volgende week.




Geen opmerkingen: